Ce a făcut-o pe Simona Halep să râdă atât de tare la Melbourne. Românca nu s-a putut abţine

Simona Halep s-a calificat în optimile Australian Open, după ce a câștigat partida disputată în fața Veronikai Kudermetova, scor 6-1, 6-3. Sportiva din România a avut parte de un moment inedit în timpul conferinței de presă de după meci, când a izbucnit în râs.

Simona Halep a izbucnit în râs la turneul din Australia

Simona Halep s-a prezentat la conferința de presă urmată după partida câștigată în fața rusoaicei Veronika Kudermetova cu o energie aparte, dar nu se aștepta la întrebarea buclucașă la care a fost nevoită să rspundă. Simona Halep urmează să o întâlnească pe Iga Swiatek pe 14 februarie, de Valentine’s Day. De aici și întrebarea care a urmat imediat. ”Ce rol are dragostea în tenis?”, a fost întrebată Simona Halep.

La auzul întrebării, Simona Halep a izbucnit în râs, apoi a oferit și un răspuns: ”Nu mă gândesc în ce zi joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci.

Simona Halep a izbucnit in ras la turneul din Australia
Simona Halep a izbucnit in ras la turneul din Australia

”Dragostea pentru sport e la fel de importantă”

Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”, a fost răspunsul sportivei din România.

În optimile Australian Open, Simona Halep va da piept cu una dintre cele mai în formă sportive ale turneului din Australia, Iga Swiatek. Sportiva din Polonia, locul 17 WTA, are 10 meciuri consecutive fără înfrângere în cadrul turneelor de Grand Slam. Șapte de la Roland Garros, unde a câștigat și trofeul, și cele trei din debutul Open-ului de la Melbourne. Aceasta s-a impus în fața Arantxei Rus, 6-1, 6-3, Camilei Giorgi, 6-2, 6-4, și Fionei Ferro, 6-4, 6-3.

Simona Halep și Iga Swiatek s-au întâlnit până acum de două ori. Precedentele au avut loc la French Open. Simona Halep s-a impus în anul 2019, iar sportiva din Polonia în anul 2020.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.