Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Reghecampf. Antrenorul face mărturisiri dureroase

Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă foarte grea. Celebrul antrenor a vorbit public despre problemele cu care se confruntă. Pe lângă divorțul de Anamaria Prodan, acesta are probleme și cu mama sa. Cea care i-a dat viață are probleme grave de sănătate, însă fiul său speră că ce a fost mai greu, a trecut deja. Fanii săi au fost uimiți să asculte declarațiile lui Reghecampf.

S-a aflat ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre problemele personale cu care se confruntă acum. Antrenorul Universității Craiova a vorbit deschis despre cum se desfășoară divorțul de Anamaria Prodan, care se pare că este unul foarte dificil. Acesta o arată cu degetul pe impresară și spune că exagerează mult, iar el nu mai este dispus să o asculte. A vorbit despre episodul Dan Alexa, când soția sa a fost filmată în timp ce-l pălmuia pe fostul fotbalist, iar foarte multe voci publice au spus că aceea a fost, de fapt, reacția unei femei geloase. Laurențiu Reghecampf a spus că a suferit mult atunci, iar acum regretă că nu a făcut pasul spre divorț chiar din acel moment.

A lăsat chiar să se înțeleagă că Anamaria Prodan nu a fost tocmai corectă, în relația cu el. Antrenorul a spus că toate vorbele și atacurile Anamariei Prodan îi vor face rău fiului lor, Bebe, care este un copil nevinovat. Mai mult, Reghe a spus că Anamaria tot spune că îi va schimba chiar și numele de familie fiului său, pe care ar urma să îl cheme Prodan, deși antrenorul spune că nici pe ea nu o mai cheamă așa, deoarece atunci când s-au căsătorit pe ea o chema Anamaria Dumitrescu, după fostul soț.

S-a aflat ce se intampla in aceste momente cu mama lui Reghecampf

„Sper să terminăm luna asta”

Și legat de avere a vorbit Laurențiu Reghecampf și neagă că aceasta ar proveni de la mama Anamariei Prodan, așa cum spune ea, ci a fost făcută de el, prin munca lui. Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre boala mamei sale. Femeia are probleme grave de sănătate.

Antrenorul a spus că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu cancer de sân și a fost operată recent, iar acum se simte mai bine. A mers împreună cu ea în Turcia, unde a fost supusă intervenției chirurgicale. Spune că și ea suferă din cauza declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, deoarece știe că nu sunt adevărate.

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la ferma, e bine. Este foarte supărată pe Ana pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casa de când a murit tata. E surprinsă, e suparată, știe adevarul și nu acceptă asta”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului lui Căltălin Măruță.

Laurențiu Reghecampf s-a declarat, totuși, fericit. Are alături o femeie tânără, frumoasă, care urmează să-i aducă pe lume un fiu.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.