Cine a rupt clanța primarului?

Cine a rupt clanța primarului?

Când am spus noi că în Primăria Giurgiu se intră ca-n brânză, au sărit unii ca arși să ne convingă contrariul.

Ete că acum, după precedentul creat de un așa zis influensăr și un altul autointitulat ”om de televiziune”, care s-au plimbat prin primărie care cum a vrut, în direct pe facebook, un tandem de atacatori de pe la partidul aurit a dat buzna peste viceprimarul Muscalu și i-a rupt clanța (de la ușă) primarului Anghelescu.

”Atacul” a fost anunțat cu câteva ore înainte de a se produce, numai că, apărarea a lipsit cu desăvârșire, deși toate ușile primăriei sunt flancate de ”vajnici” apărători, dar neinstruiți conform fișei postului.

Azi, doi bărbați, veniți chitiți să facă scandal în primărie, ținta directă fiind primarul Anghelescu, au greșit biroul și au nimerit la viceprimarul Ionel Muscalu. După ce și-au dat seama de greșeală, au dat să intre la primar în birou, însă fiind închisă ușa, au rupt clanța. Pentru că nu le-a ieșit pasența, scandalagii au plecat pe unde au venit.

Și am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.

Din spusele primarului, cei care au pătruns în primărie puși pe scandal ar reprezenta partidul AUR și sunt renumiți pe rețelele sociale pentru prezența lor în primării, unde singurul scop este acela de a-i provoca pe primari, fără un scop anume.

Adrian Anghelescu mai spune că, deși nu a început campania electorală, este vorba de o mașinațiune pornită din partea unui candidat la primăria Giurgiu.

Când am spus noi că în Primăria Giurgiu se intră ca-n brânză, au sărit unii ca arși să ne convingă contrariul. Ete că acum, după precedentul creat de un așa…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cine-a-rupt-clanta-primarului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 14 martie 2024 20:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.