Circulația feroviară pe ruta București-Videle, întreruptă astăzi din cauza unui incendiu de vegetație

Circulația feroviară pe ruta București-Videle, întreruptă astăzi din cauza unui incendiu de vegetație

Pompierii giurgiuveni au intervenit, astăzi, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat.

Incendiul s-a manifestat în mai multe focare, în apropierea căii ferate și a unei păduri.

Echipajele ajunse la fața locului au acționat astfel încât să protejeze fondul forestier și infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

Pentru ca pompierii să poată interveni în condiții de siguranță, circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) a fost  întreruptă temporar.

La stingerea incendiului au actionat și pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

Pompierii giurgiuveni au intervenit, astăzi, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat. Incendiul s-a manifestat în mai multe focare, în apropierea căii ferate și a unei păduri. Echipajele ajunse la fața locului au acționat astfel încât să protejeze fondul forestier și infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor. Pentru ca pompierii să poată interveni în condiții de siguranță, circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) a fost  întreruptă temporar. La stingerea incendiului au actionat și pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/circulatia-feroviara-pe-ruta-bucuresti-videle-intrerupta-astazi-din-cauza-unui-incendiu-de-vegetatie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 29 septembrie 2023 17:17

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.