Tabără de week-end la Predeal pentru 73 de copii din județul Giurgiu

Tabără de week-end la Predeal pentru 73 de copii din județul Giurgiu

73 copii din județul Giurgiu  au plecat astăzi, 29 septembrie 2023, într-o tabără de week- end  la Predeal. Transportul pentru toți participanții la tabăra de week- end (copii si însoțitorii acestora)  a fost asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu.

Organizarea acestei tabere de week- end  face parte din proiectul “Pregătiți pentru viață”, implementat de  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Tabăra este organizată prin intermediul Casei de Cultură a Studenților Tei din subordinea  Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Prin proiect sunt asigurate masa și cazarea pentru copii și însoțitorii acestora. Dintre cei 73 de copii, 19 sunt beneficiari de măsură de protecție specială.

În aceasta tabără, copiii vor avea oportunități de petrecere a timpului liber la munte și vor participa la  activități destinate dezvoltării spiritului de echipă prin implicarea participanților în activități de grup.

73 copii din județul Giurgiu  au plecat astăzi, 29 septembrie 2023, într-o tabără de week- end  la Predeal. Transportul pentru toți participanții la tabăra de week- end (copii si însoțitorii acestora)  a fost asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu. Organizarea acestei tabere de week- end  face parte din proiectul “Pregătiți pentru viață”, implementat de  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Tabăra este organizată prin intermediul Casei de Cultură a Studenților Tei din subordinea  Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.Prin proiect sunt asigurate masa și cazarea pentru copii și însoțitorii […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/tabara-de-week-end-la-predeal-pentru-73-de-copii-din-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 29 septembrie 2023 17:17

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.