Cod galben de vânt. Pompierii giurgiuveni intervin pentru înlăturarea pericolelor

Cod galben de vânt. Pompierii giurgiuveni intervin pentru înlăturarea pericolelor

Pe timpul atenționării meteorologice de precipitații însemnate cantitativ și vânt puternic, în această dimineaţă pompierii au fost solicitați să intervină în următoarele situații:

– degajarea acoperișului unui balcon situat într-un bloc din strada Tineretului, la etajul IV. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime. Aceștia au îndepărtat acoperișul din tablă, care era deja desprins, punând în pericol siguranța trecătorilor.

– degajarea unor bucăți de tencuială de pe fațada unui bloc din strada Vasile Alecsandri, la etajul VIII. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere, dotată cu accesorii specifice ce pot fi folosite în astfel de cazuri.

Pe timpul atenționării meteorologice de precipitații însemnate cantitativ și vânt puternic, în această dimineaţă pompierii au fost solicitați să intervină în următoarele situații: – degajarea acoperișului unui balcon situat într-un bloc din strada Tineretului, la etajul IV. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime. […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/cod-galben-de-vant-pompierii-giurgiuveni-intervin-pentru-inlaturarea-pericolelor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 4 aprilie 2023 17:38

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.