Comentariul săptămânii: ”Toate scursurile din țara asta spun că-s de dreapta fiindcă își fac cruce la TV!” 

Comentariul săptămânii: ”Toate scursurile din țara asta spun că-s de dreapta fiindcă își fac cruce la TV!” 

Că platforma informatică a Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) a picat a mia oară în ultimii ani și că instituția e, ”de facto”, în faliment, e aproape „no news” și n-o să dea nici 100 de inși click pe știrea asta :)) Am scris-o fiindcă sunt superenervat.

Dom-le, dacă deschid ușa mă ciocnesc de cel puțin trei inși care zic   că-s politicieni de dreapta. Toate scursurile naționalist-comuniste din țara asta spun că-s de dreapta fiindcă își fac cruce la TV.

Dar unul n-ar îndrăzni să spună că această nenorocire de monopol de stat, un eșec de proporții, corupt, ineficient…, trebuie spart.

Spart și venit cu soluții perfect funcționale, ca-n Olanda, Germania sau Elveția. Lăsați asigurații să-și aleagă asiguratorul!

Toți știm de ce există CNAS: ca să pompeze banii mei, ai dvs, în spitale de tip Urziceni sau Botoșani, de unde merg mai departe, în buzunarele clientelei…

Hoția, asta ține CNAS în viață: sunt conducta care duce banii asiguraților spre spitale super-controlate „politic”, de fapt un eufemism pentru baronul local care aranjează licitațiile și angajările.

Dar, mucles, pe tot frontul, cu excepția lui Năsui, care e singur-singurel în meciul ăsta.

Și pot să mă certe toate doamnele indignate: NU mă duc la vot dacă nu avem o structură care să-și facă obiectiv din spargerea monopolului CNAS.

Obiectiv, da? Să se bată pentru asta, nu două rânduri scrise la mișto într-un program de guvernare.

MM

Articolul Comentariul săptămânii: ”Toate scursurile din țara asta spun că-s de dreapta fiindcă își fac cruce la TV!”  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Că platforma informatică a Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) a picat a mia oară în ultimii ani și că instituția e, ”de facto”, în faliment, e aproape „no news” și n-o să dea nici 100 de inși click pe știrea asta :)) Am scris-o fiindcă sunt superenervat. Dom-le, dacă deschid ușa mă ciocnesc de cel […]

Articolul Comentariul săptămânii: ”Toate scursurile din țara asta spun că-s de dreapta fiindcă își fac cruce la TV!”  apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/comentariul-saptamanii-toate-scursurile-din-tara-asta-spun-ca-s-de-dreapta-fiindca-isi-fac-cruce-la-tv/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 octombrie 2023 07:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.