Comunicat de presă – Ciprian Alexandru, Președinte USR Giurgiu

Comunicat de presă – Ciprian Alexandru, Președinte USR Giurgiu

În conferința de presă săptămânală a AUR Giurgiu, de pe ordinea de zi nu a lipsit subiectul controversatului incinerator.

Sorin Ruse, liderul Organizației Municipale AUR, a avut câteva remarci cara i-au deranjat, se pare, atât pe cei care se luptă ca acest incinerator să nu existe la Giurgiu, cât și pe cei care, spune Ruse, ar profita de acest subiect pentru capital politic.

Ciprian Alexandru, Inițiatorul petiției ”STOP incinerator” și al protestelor menite să împiedice proiectul, are un drept la replică pentru reprezentantul AUR de la Giurgiu.

”În urma conferinței de presă a AUR Giurgiu, în care președintele filialei municipale a etichetat lupta giurgiuvenilor contra Incineratorului ca fiind “un teatru ieftin”, USR Giurgiu își exprimă regretul că astfel de partide există în județul nostru.

Halucinantul epitet lipit pe mișcarea de protest și pe eforturile tuturor giurgiuvenilor este dovada faptului că acești “giurgiuveni” nu pot ieși din lupta politică și văd în orice demers, chiar și civic, o ocazie de a capitaliza voturi.
Dacă aveți răbdarea să urmăriți conferința lor de presă vă veți da seama că declarațiile lor se ciocnesc în fiecare minut, coerența lipsește și vorbesc doar din cărțile scrise de Putin, sponsorul lor.
Este încă o dovadă că extremiștii din AUR nu au niciun principiu, nu au nicio preocupare pentru oameni, singura grijă a lor este cum să mai păcălească niște români.

Salut pozițiile celor două partide mari (PSD și PNL) de a se alătura protestului meu și sunt convins că doar uniți ne vom putea apăra orașul de riscurile asupra sănătății.”

Ciprian Alexandru,
Președinte USR Giurgiu

În conferința de presă săptămânală a AUR Giurgiu, de pe ordinea de zi nu a lipsit subiectul controversatului incinerator. Sorin Ruse, liderul Organizației Municipale AUR, a avut câteva remarci cara…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/comunicat-de-presa-ciprian-alexandru-presedinte-usr-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 14 septembrie 2023 14:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.