Conferinta Finala

Conferinta Finala

Uniunea Națională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) în colaborare cu Consiliul Județean Giurgiu au plăcerea de a vă invita la conferința de închidere a proiectulului “Rețea pentru dezvoltare locală și dialog civic Giurgiu”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020Cod MySMIS: 150972.

Evenimentul va avea loc în data de 26.10.2023 la Sala de Sedințe a Consiliului Județean Giurgiu, începand cu ora 10.00. La eveniment vor participa reprezentanți ai autoritaților județene și locale, ai societății civile, ai partenerilor sociali și ai mass-media.

Pe langă prezentarea activităților proiectului și a rezultatelor obținute, vom realiza și un focus grup cu tema “Colaborarea dintre instituțiile publice și societatea civilă în județul Giurgiu”, cu scopul de a identifica lucrurile bune ale acestei colaborări si modalitățile de dezvoltare.

Detalii despre proiect găsiţi la https://unopa.ro/descriere-proiect-2/

Cu rugămintea de a confirma participarea la eveniment (iulian.petre@unopa.ro, 0724355878), vă așteptăm cu drag și vă stăm la dispoziție pentru alte detalii.

The post Conferinta Finala appeared first on Informatia de Giurgiu.

Uniunea Națională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) în colaborare cu Consiliul Județean Giurgiu au plăcerea de a vă invita la conferința de închidere a proiectulului “Rețea pentru dezvoltare locală și dialog civic Giurgiu”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Cod MySMIS: 150972. Evenimentul va avea loc în data de 26.10.2023 la Sala de Sedințe…

The post Conferinta Finala appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/conferinta-finala/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 25 octombrie 2023 15:22

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.