Copilul de 8 ani şi mama sa, care trăia cu agresorul din Hunedoara în concubinaj, duşi la un centru maternal. Femeia mai are un bebeluş

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii. Pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara.
În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.
Potrivit DGASPC, bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joacă este concubinul mamei băiatului de opt ani. Femeia mai are un copil în vârstă de opt luni. Copiii şi familiile acestora primesc în prezent consiliere psihologică din partea specialiştilor.
Copilul bătut este în stare stabilă, nu îi este pusă viaţa în pericol în acest moment, spun medicii care l-au îngrijit.. „Are un traumatism cranian, cu o fractură a osului occipital, care în urma discuţiei cu cei de la neurochirurgie de la Timişoara şi a imaginilor care s-au trimis nu necesită intervenţie chirurgicală”, a declarat Lucian Miron – director medical Spital Judeţean Deva.

 

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.