Indignare printre angajaţii Primăriei Sectorului 1. Ce a făcut acum Clotilde Armand

Clotilde Armand s-a pus pe economisit banii primăriei, lucru care a creat indignare printre angajaţii Primăriei Sectorului 1. Primarul Sectorului 1 a mai anunțat o tăiere de finanțare pentru patru spitale din sector, lucru care a dus la aspre critici din partea Gabrielei Firea.

Clotilde Armand a creat indignare printre angajaţii Primăriei Sectorului 1 din cauza măsurilor luate

Actualul primar al Sectorului 1 al Capitalei a hotărât că este o perioadă bună în a face economii în bugetul primăriei. Aceast a decis să rezilieze abonamentele telefonice angajaților pe care îi are în subordine. Acest lucru nu înseamnă că ei vor rămâne fără telefoane. A găsit o soluție prin micșorarea abonamentelor la o valoare de 5 euro pe lună.

Potrivit postării sale de pe Facebook, Clotilde Armand afirmă că salariații Administrației Unităților de Învățământ, aveau abonamente uriașe de 75 de euro lunar. În scopul de a face economie, aceasta a decis rezilierea contractelor și a refăcut contractele cu o valoare mult mai mică față de cea precedentă.

„Înţeleg că doamnele şi domnii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1 aveau nişte abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăţi. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 € lunar. Î

n luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a anunţat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a venit cu o replică pentru fostul primar general
Clotilde Armand a venit cu o replică pentru fostul primar general

Primarul încearcă să facă economii în mai multe domenii

Asupru criticată de către Gabriela Firea atunci când a aflat că edilul Sectorului 1 a hotărât să nu mai finanțeze patru spitale de sector, Clotilde Armand a venit cu o replică pentru fostul primar general.

”Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare.

Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri.Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.”, a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook, noua metodă a politicienilor de a critica opoziția.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.