Raluca Rebedea rupe tăcerea despre fostul soţ. Ce fel de tată e, de fapt, Walter Zenga

Fostul fotbalist italian Walter Zenga trece prin clipe grele. După ce s-a despărțit de soția sa, românca Raluca Rebedea, acum unul dintre copiii săi dintr-o căsnicie anterioară l-a defăimat în public și a spus că nu a fost niciodată un tată bun, atent. Chiar Raluca i-a sărit în apărare.

Raluca Rebedea rupe tăcerea despre fostul ei soţ, Walter Zenga

Raluca Rebedea şi Walter Zenga au decis să meargă fiecare pe drumul său încă de la sfârșitul anului trecut, însă au rămas în relații bune, poate de dragul celor doi copii ai lor. Blondina nu a ezitat chiar să-i sară în apărare fostului său soț, despre care se spunea pe un post de televiziune că nu ar fi chiar tatăl ideal.

Walter Zenga a mai fost căsătorit și are trei copii din căsătoriile anterioare. Jacopo, Nicolo şi Andrea. Ultimul l-a acuzat pe fostul mare portar că nu a fost niciodată un tată bun, că a fost distant şi nu a fost niciodată lângă el. Andrea nu a vorbit cu tatăl său timp de 8 ani.

Raluca Rebedea rupe tacerea despre fostul ei sot, Walter Zenga
Raluca Rebedea rupe tacerea despre fostul ei sot, Walter Zenga

”A fost mereu un tată perfect”

În urmă cu câteva zile, se discuta despre aceste acuzații care i-au fost aduse lui Walter Zenga chiar de către propriul său fiu, Andreea. Discuția avea loc la televiziunea Mediaset 5, în cadrul emisiunii ”Live Non è la D’Urs”. Cea care a solicitat să intre în direct a fost chiar fosta sa soție Raluca Rebedea, care i-a luat apărarea lui Walter Zenga.

”Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum… Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent.

Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa Glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a spus Raluca Zenga la Mediaset 5.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.