Creatorul ChatGPT, Sam Altman, spune că era muncii la distanță s-a încheiat

Creatorul ChatGPT, Sam Altman, spune că era muncii la distanță s-a încheiat

CEO-ul OpenAI al producătorului ChatGPT, Sam Altman, a spus că angajații care lucrează de la birou pot crea produse noi, în timp ce modelul de lucru la distanță creează confuzie. La o sesiune organizată de compania fintech, Stripe, el a adăugat că încă nu avem tehnologia necesară pentru ca oamenii să meargă la distanță completă, după cum a raportat India Today Tech.

Vorbind despre munca de acasă, Altman a adăugat că consideră munca de la distanță ca un experiment. El a declarat: „Cred că, cu siguranță, una dintre cele mai grave greșeli ale industriei tehnologice de mult timp a fost că toată lumea (a crezut că) poate muncii complet la distanță pentru totdeauna, iar startup-urile nu aveau ocazia să lucreze la birou. Că nu avea să fie nicio pierdere a creativității. Aș spune că experimentul s-a încheiat, iar tehnologia nu este încă suficient de bună încât oamenii să poată muncii complet la distanță pentru totdeauna, în special în cazul startup-urilor.”

Înainte de aceasta, Altman și-a exprimat înclinația către lucrul de la birou. Potrivit tweet-ului său, „companiile tehnologice care s-au grăbit să treacă la munca complet de la distanță (fully remote) au făcut o mare greșeală, iar problemele încep să se arate”. El a adăugat în continuare că unele dintre cele mai bune talente ale OpenAI lucrează de la distanță. El a spus: „unii dintre cei mai buni oameni ai noștri a fost îndepărtat și vom continua să-l susținem mereu, așa că vă rog să nu lăsați ura SF să vă împiedice să aplicați la OpenAI! Nici mie nu-mi plac piețele de fentanil în aer liber.”Discutând despre importanța lucrului de la birou pentru un startup, Altman a remarcat: „Cu cât produsul este mai neclar și mai rapid scos pe piață, cu atât echipa are nevoie de mai mult timp de implicare în proiect la birou”, a adăugat el.

Altman a vorbit și despre viitorul AI. Potrivit lui Altman, AI trebuie tratată cu „seriozitate extremă”, deoarece tehnologia ar putea avea „risc existențial” atașat.   

„Nașul inteligenței artificiale”, Geoffrey Hinton și-a dat demisia de la Google săptămâna aceasta și a aruncat atenția asupra AI, tehnologia pe care a ajutat-o ​​să o dezvolte. El a explicat în continuare că motivul pentru care a decis să părăsească Google a fost pentru a putea vorbi liber despre potențialele pericole ale inteligenței artificiale, fără ca Google să fie atașat de acesta.

Recent a fost raportat de Reuters că la Casa Albă va invita directori generali ai companiilor de inteligență artificială de top, inclusiv Google și Microsoft de la Alphabet Inc, pentru a discuta despre riscurile și garanțiile AI.

sursa: businesstoday.in

CEO-ul OpenAI al producătorului ChatGPT, Sam Altman, a spus că angajații care lucrează de la birou pot crea produse noi,


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/creatorul-chatgpt-sam-altman-spune-ca-era-muncii-la-distanta-s-a-incheiat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 8 mai 2023 11:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.