Cu ”bomba” la frontiera Giurgiu

Cu ”bomba” la frontiera Giurgiu

Tone de substanțe inflamabile transportate fără documente legale, descoperite într-un autocamion, în PTF Giurgiu

20 tone de substanţe inflamabile constând în flacoane tip spray ce conțin gaz butan, isobutane și propane, precum și mai multe recipiente tip butoi cu acetonă au fost descoperite de polițiștii de frontieră și de cei de la arme și muniții, într-un autocamion condus de un ucrainean în vârstă de 30 ani.

S-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că transportul nu îndeplinea prevederile legale.

Întreaga cantitate de substanțe, în valoare de aproximativ 2.500.000 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii din cadrul SAESP IPJ Giurgiu și introdusă într-un depozit autorizat.

În prezent, faţă de șofer a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de transport, tranzit de substanțe periculoase cu încălcarea prevederilor legale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

Tone de substanțe inflamabile transportate fără documente legale, descoperite într-un autocamion, în PTF Giurgiu 20 tone de substanţe inflamabile constând în flacoane tip spray ce conțin gaz butan, isobutane și…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cu-bomba-la-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 4 septembrie 2023 11:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.