O tânără de 22 de ani a fost prinsă de polițiștii de la rutier, conducând fără permis…!

O tânără de 22 de ani a fost prinsă de polițiștii de la rutier, conducând fără permis…!

Duminică, 3 septembrie, poliţiştii rutieri giurgiuveni au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, o acțiune în vederea depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au aplicat 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.535 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 14 sancțiuni au fost aplicate participanților la trafic care nu au purtat centura de siguranță, 25 bicicliștilor care au încălcat prevederile legale, 42 pentru depășirea limitei legale de viteză, 22 pentru participanții care nu au putut prezenta documentele și alte abateri.

De asemenea, au reținut 20 de permise de conducere (conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză, conducere agresivă) și au retras 12 certificate de înmatriculare pentru: ITP expirat și defecțiuni tehnice.

Totodată polițiștii au legitimat 235 de persoane, au verificat 202 autovehicule și au efectuat 150 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul drugtest.

Cu această ocazie polițiștii au constatat în flagrant delict o infracțiune la regimul rutier :

Astfel că în această zi de 3 septembrie  la  ora 19.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat, în localitatea Neajlov, județul Giurgiu, o tânără, de 22 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesteia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)

Articolul O tânără de 22 de ani a fost prinsă de polițiștii de la rutier, conducând fără permis…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Duminică, 3 septembrie, poliţiştii rutieri giurgiuveni au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, o acțiune în vederea depistării persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Pentru neregulile constatate, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au aplicat 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.535 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind […]

Articolul O tânără de 22 de ani a fost prinsă de polițiștii de la rutier, conducând fără permis…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-tanara-de-22-de-ani-a-fost-prinsa-de-politistii-de-la-rutier-conducand-fara-permis/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 4 septembrie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.