D-na Vasilica din Florești-Stoenești, o viață cât un secol

D-na Vasilica din Florești-Stoenești, o viață cât un secol

Tanti Vasilica, din comuna Florești-Stoenești a împlinit azi 100 de ani.

Vasilica Ion nu doar că are un secol de amintiri, de povești, de trăiri intense…are o veselie care te molipsește, poftă de viață și muuult optimism.

Azi, la ceas aniversar a avut casa plină de oaspeți: primarul Constantin Dumitru, cele două fete, apropiați, cunoscuți, toți au venit să îi ureze d-nei Vasilica mulți ani sănătoși, plini de iubire. 

Vasilica Ion este, la ora actuală, singurul cetățean al comunei Florești-Stoenești care a atins un secol de viață, iar cei care o cunosc spun că, probabil, unul din motivele care au condus la acest record de vârstă este faptul că este foarte bine îngrijită de cele două fete, de nepoți și strănepoți, practic este răsfățata familiei.

Are o luciditate uimitoare, se deplasează, râde mult și glumește, dovadă ceea ce le-a trasmis, azi, celor care au venit să o sărbătoarească: „O să vă aștept și pe voi să împliniți o sută de ani!”.

 

Tanti Vasilica, din comuna Florești-Stoenești a împlinit azi 100 de ani. Vasilica Ion nu doar că are un secol de amintiri, de povești, de trăiri intense…are o veselie care te…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/d-na-vasilica-din-floresti-stoenesti-o-viata-cat-un-secol/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 27 iulie 2023 19:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.