Dacă e marți, e film la bibliotecă

Dacă e marți, e film la bibliotecă

Începând de astăzi, la Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu, veți putea urmări scurtmetraje culturale românești și internaționale, filme selecționate și premiate la Festivalul Internațional de Film Short Film Breaks.

Primii spectatori au fost elevii clasei a IX-a PA de la Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, coordonați de prof. Ionela Gherman și prof. Mirela Tănase, care au vizionat scurtmetrajul spaniol „Tratamentul” și musicalul românesc „Nu se cântă după ora 20.00!”.

Proiectul „Cinema la Bibliotecă” este construit pe un concept testat deja în 2017 în Nepal și în 2019 în Guatemala.

Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu este una dintre cele 131 de biblioteci publice din România incluse în proiectul național „Cinema la bibliotecă”,

Inițiatorii proiectului,  Short Film Breaks și Romania EduCaB își doresc să construiască împreună o comunitate cinefilă pentrua  aduce magia cinematografiei în mijlocul giurgiuvenilor și și pentru bucuria poveștilor fascinante vizionate împreună.

Începând de astăzi, la Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu, veți putea urmări scurtmetraje culturale românești și internaționale, filme selecționate și premiate la Festivalul Internațional de Film Short Film Breaks. Primii…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/daca-e-marti-e-film-la-biblioteca/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 26 martie 2024 13:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.