De ce Irina Loghin şi Benone Sinulescu nu şi-au vorbit ani de zile. Detalii despre relaţia dintre cei doi mari interpreţi

Irina Loghin a suferit cumplit după ce a aflat că bunul său prieten și coleg, Benone Sinulescu, și-a dat ultima suflare. Ea a spus că regretă enorm pierderea artistului alături de care a pornit pe drumul cântecului, împărțind atât momente de bucurie, cât și de tristețe. Puţini știu însă că cei doi nu și-au vorbit foarte mulți ani. Iată detalii despre relația celor doi interpreți!

Adevărul despre relația dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu

Irina Loghin și Benone Sinulescu au avut o relație de prietenie strânsă, iar iubirea pentru cântec i-a apropiat extrem de mult.

De-a lungul timpului, cei doi interpreți au colaborat, lucru care s-a dovedit a fi de succes. Melodiile lor erau fredonate pretutindeni și iubite de mii de români.

Cu toate astea, relație dintre ei s-a răcit la un moment dat. Se pare că regretatul artist a criticat-o pe cântăreață în public pentru faptul că a acceptat să cânte piese deocheate, iar aceasta s-a supărat.

„A fost o poveste acum câțiva ani și m-am supărat foarte tare, nu mi s-a părut în ordine. M-am simțit dezamăgit pentru că eu am avut mereu grijă de Irina Loghin, căreia i-am fost alături de-a lungul anilor.

Am cântat împreună în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință să o promovez.

Fetele astea care se îmbracă sumar și dau din fund pot cânta melodii cu astfel de versuri. La noi nu este permis.

Nu am intenționat nici o secundă să o jignesc, este o mare interpretă de muzică populară, nu mi-aș permite.

Eu i-am făcut cunoștință cu soțul ei, eu am considerat că ea merită promovată. Tocmai de aceea m-am simțit dezamăgit la vremea respectivă, pentru că i-am fost alături în fiecare moment important al vieții”, a povestit Benone Sinulescu, în anul 2017.

Irina Loghin si Benone Sinulescu 

Mesajul Irinei Loghin după ce a aflat că Benone Sinulescu a murit

Deși au avut parte și de neînțelegeri, Irina Loghin a suferit foarte mult atunci când a aflat că Benone Sinulescu s-a stins din viață. La scurt timp după anunțul decesului marelui artist, cântăreața a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care și-a exprimat regretele.

„Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara!

Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Benone Sinulescu a murit pe data de 18 noiembrie 2021. Artistul avea 84 de ani și se confrunta cu grave probleme grave de sănătate.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.