Despărţire neaşteptată în showbiz-ul din România. Şi-au spus „Adio!” chiar după o vacanţă de vis. Ce păcat!

După prea mult ghinion pe plan sentimental, frumoasa șatenă a crezut că și-a găsit perechea, adevărata iubire. Nu s-au grăbit să își prezinte public relația, dar după prima apariție „oficială” în cuplu, au fost mereu împreună. Cei doi au ales să își petreacă vacanța de iarnă departe de țară, într-o destinație de vis, însă lucrurile nu au mers așa cum ar fi sperat. Cum s-a ajuns de la imagini fabuloase pe platformele de social media la o nouă despărțire neașteptată în showbiz-ul din România.

Vacanță de vis încheiată cu o despărțire neaşteptată în showbiz-ul din România

Cu toate că nu are cum să ducă lipsă de atenție din partea bărbaților, norocul nu a fost de partea ei, pe plan sentimental. După un divorț și o despărțire cât se poate de publică, vedeta Antena 1 nu s-a grăbit să își ofere inima altcuiva. Însă dragostea apare când te aștepți mai puțin, iar Ramona Olaru a ajuns să se îndrăgostească de un bărbat care i-a fost, în primul rând, prieten.

Nu s-au grăbit să își recunoască public relația, prezentatoarea „Neatza cu Răzvan și Dani” oferind mici indicii despre noul bărbat din viața ei. În cele din urmă, a venit și momentul adevărului. Noul iubit al Ramonei Olaru era nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Cei doi păreau un cuplu perfect, mereu fericiți și îndrăgostiți. La sfârșitul anului 2021, au plecat împreună într-o vacanță de vis, în Zanzibar. Dacă mulți se așteptau ca vedeta să se întoarcă în România logodită, se pare că realitatea a fost cu totul alta.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit la puțin timp de la întoarcerea din vacanță. „Chiar dacă au petrecut momente frumoase împreună, în vacanța de peste hotare, ruptura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi intervenit în momentul în care au apărut neînțelegerile în cuplu. Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației”, precizează sursa citată.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

„E foarte mișto ce se întâmplă acum”

Invitat la „Teo Show”, în urmă cu ceva timp, Cătălin Cazacu a povestit cum el și Ramona au făcut pasul de la prieteni la iubiți.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la „Teo Show”.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.