Dezinformarea zilei: Campusul rămâne la Primăria Giurgiu, nu la Consiliul Județean

Dezinformarea zilei: Campusul rămâne la Primăria Giurgiu, nu la Consiliul Județean

Dezinformarea zilei sau bomba zilei – nici nu știm cum s-o numim. 

Semnarea contractului pentru construirea Campusului profesional DUAL nu îl face pe Consiliul Județean lider de proiect, așa cum s-a anunțat de presa apropiată CJ-ului.

Tot primarul Anghelescu s-a pricopsit cu Campusul, într-ucât terenul pe care urmează să se construiască este al primăriei, iar Consiliul Local Giurgiu s-a opus de nenumărate ori pentru a fi trecut la Consiliul Județean.

Așadar, primăria Giurgiu rămâne lider de proiect și nu are decât să urmeze următorii pași, asta dacă nu cumva se răzgândesc consilierii, aprobă trecerea terenului la instituția de peste drum, iar Consiliul Județean devine lider.

Una peste alta, Campusul profesional Dual, chiar dacă poate crea o gaură mare în bugetul local, este benefic atât pentru tinerii care vor să se califice într-o meserie de viitor, cât și pentru investitori care pot găsi mai ușor forță de muncă înalt calificată.

Azi, la București, la Ministerul Educației, s-a semnat proiectul pentru realizarea Campusului, un proiect finanțat din fonduri UE în valoare de 23 de milioane de euro.

Dezinformarea zilei sau bomba zilei – nici nu știm cum s-o numim.  Semnarea contractului pentru construirea Campusului profesional DUAL nu îl face pe Consiliul Județean lider de proiect, așa cum…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/dezinformarea-zilei-campusul-ramane-la-primaria-giurgiu-nu-la-consiliul-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 ianuarie 2024 14:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.