PSD Giurgiu, pregătit pentru toate bătăliile electorle din 2024

PSD Giurgiu, pregătit pentru toate bătăliile electorle din 2024

Peste 300 de social-democraţi  au răspuns invitaţiei preşedintelui organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, de a participa la o primă întâlnire din acest an.  Cum 2024 este un an electoral, un asemenea eveniment bifează o echipă mai unită ca nicioata.

Am fost prezent la eveniment, alături de colegii mei din conducerea organizaţiei judeţene, şi am stabilit că suntem PREGĂTIŢI pentru toate bătăliile electorale de anul acesta şi suntem DETERMINAŢI să recâştigăm Giurgiu.
Pentru că NU ne permitem să pierdem încă 4 ani cu o administraţie liberală care şi-a demonstrat, cu vârf şi îndesat, incompetenţa. Nu doar că n-au reclădit nimic, ci au arătat că nici măcar nu sunt în stare să termine proiectele începute în mandatele lui Nicolae Barbu.
M-am bucurat să îi revăd pe giurgiuvenii pe care ne-am bazat întotdeauna, le urez bun venit noilor colegi, toţi oameni respectaţi şi apreciaţi de semenii lor. Le mulţumesc tuturor pentru încredere şi implicare!” a comentat pe pagina sa de socializare , deputatul PSD de Giurgi, Marian Mina.

Peste 300 de social-democraţi  au răspuns invitaţiei preşedintelui organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, de a participa la o primă întâlnire din acest an.  Cum 2024 este un an…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/psd-giurgiu-pregatit-pentru-toate-bataliile-electorle-din-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 ianuarie 2024 14:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.