Din nou restricții de trafic în Giurgiu. Pe lângă carosabil se va lucra și la trotuare

Din nou restricții de trafic în Giurgiu. Pe lângă carosabil se va lucra și la trotuare

Toți giurgiuvenii se plâng de traficul din Giurgiu, mai ales după ce anumite tronsoane au fost închise pentru modernizare.

Partea proastă este că toate aceste lucrări par să nu se mai termine, unele străzi fiind închise fără a se vedea vreun picior de muncitor.

Partea bună este că, într-un final, le vom vedea asflatate, sperăm la timp, până nu expiră termenul de finalizare. decembrie 2023.

Acum, un nou tronson se va închide traficului, anunță primăria Giurgiu, mai exact tronsonul de drum cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Alexandriei până la sensul giratoriu din Piața Gării, lucrări aferente proiectului ”Modernizarea infrastructurii de transport pe coridorul de mobilitate urbană central al municipiului.

Aici vor avea loc lucrări de modernizare a carosabilului, dar și a trotuarelor, așa că, dificil de circulat va fi atât pentru autoturisme, cât și pentru pietoni.

Lucrările vor demara marți, 28 februarie, perioada estimată pentru finalizarea acestora fiind de 30 de zile.

Tot pe 28 februarie va începe și frezarea stratului de asfalt pe B-dul 1907 de la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân până la începutul străzii Sloboziei, după ce în prealabil, în data de 27 februarie se vor executa operațiuni de toaletare a arborilor.

Lucrări de modernizare vor fi demarate și pe 1 martie.

Astfel, Miercuri, va fi demarată execuția lucrărilor de reabilitare/modernizare a carosabilului și trotuarelor pe strada Pictor Andreescu, tronsonul cuprins între strada Drumul Serei și strada Videle, lucrări aferente proiectului Modernizarea infrastructurii de transport pe coridorul de mobilitate urbană vestic al municipiului Giurgiu.

Toți giurgiuvenii se plâng de traficul din Giurgiu, mai ales după ce anumite tronsoane au fost închise pentru modernizare. Partea proastă este că toate aceste lucrări par să nu se…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/din-nou-restrictii-de-trafic-in-giurgiu-pe-langa-carosabil-se-va-lucra-si-la-trotuare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 24 februarie 2023 17:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.