Direcția Județeană de Transport – gata pentru iarna 2023-2024

Direcția Județeană de Transport – gata pentru iarna 2023-2024

Deși temperaturile din  termometre ”aduc”, încă, a vară, angajații Direcției Județene de Transport cunosc foarte bine însemnătatea zicalei ”Omul gospodar își face iarna car și vara sanie” și sunt, deja, gata pentru iarna ce urmează:

”Suntem la finalul pregatirilor pentru sezonul rece în ceea ce privește deszăpezirea și combatarea poleiului de pe drumurile județene – Baza 1 Sud (503, 503A, 504, 504A, 505, 507) prin achiziționarea cantităților de material antiderapant.

Direcția Județeană de Transport Giurgiu își dorește să asigure siguranța căilor de comunicație în timpul zilelor reci și a ninsorilor abundente.

Echipa noastră este pregătită să ofere servicii de calitate și să se asigure că cetățenii pot călători în condiții de siguranță în această iarnă” – este mesajul transmis de reprezentanții Direcției Județene de Transport, pe pagina oficială a instituției.

Deși temperaturile din  termometre ”aduc”, încă, a vară, angajații Direcției Județene de Transport cunosc foarte bine însemnătatea zicalei ”Omul gospodar


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/directia-judeteana-de-transport-gata-pentru-iarna-2023-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 12 septembrie 2023 14:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.