Dorel din „Las Fierbinți”, l-a provocat pe candidatul AUR Giurgiu, Bogdan BRATU, să organizeze o conferință de presă…

Dorel din „Las Fierbinți”, l-a provocat pe candidatul AUR Giurgiu, Bogdan BRATU, să organizeze o conferință de presă…

Mesajele „denigratoare” din ultima perioadă, la adresa lui Bogdan Bratu, candidatul AUR Giurgiu, pentru Primăria municipiului , apărute în mediul on line sub semnătura „Dorel din Las Fierbinți”, l-a determinat pe acesta să organizeze, în data de 29 martie, o conferință de presă la sediul filialei, situat pe bulevardul București. 

„Probabil în luna decembrie când eu am anunțat că voi candida la funcția de primar al municipiului Giurgiu nu eram atât de importanți pentru domnul primar Adrian Anghelescu și pentru fostul primar Barbu, dar pe zi ce trece, noi am crescut foarte mult în sondaje, am stat cu foarte mulți dintre cetățeni, de vorbă pe stradă și am văzut  dorința oamenilor de schimbare și de a face ceva în Giurgiu” – și-a început Bogdan Bratu declarația de vineri, în conferința de presă.

El mai spunea că Giurgiu nu mai este municipiu de județ, ci a devenit o adevărată comedie, un fel de „Las Fierbinți…”

„Am ajuns la niște denigrări extrem de urâte, s-a spus ieri că mă droghez…Eu, în fața dvs. vă promit că de aici, după ce terminăm conferința de presă, voi merge la Medicină legală să fac un test antidrog și să-l public…Totodată săptămâna viitoare o să public și cazierul și diploma mea de studii și tot ce este legat de CV-ul și de mine. Vreau să încetăm odată această denigrare. Oamenii aseară îmi spuneau, prin oraș că s-au săturat de mizeriile care sunt scrise pe acest cont – a mai spus Bogdan Bratu.

(Jurnal)

 

Articolul Dorel din „Las Fierbinți”, l-a provocat pe candidatul AUR Giurgiu, Bogdan BRATU, să organizeze o conferință de presă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Mesajele „denigratoare” din ultima perioadă, la adresa lui Bogdan Bratu, candidatul AUR Giurgiu, pentru Primăria municipiului , apărute în mediul on line sub semnătura „Dorel din Las Fierbinți”, l-a determinat pe acesta să organizeze, în data de 29 martie, o conferință de presă la sediul filialei, situat pe bulevardul București.  „Probabil în luna decembrie când […]

Articolul Dorel din „Las Fierbinți”, l-a provocat pe candidatul AUR Giurgiu, Bogdan BRATU, să organizeze o conferință de presă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dorel-din-las-fierbinti-l-a-provocat-pe-candidatul-aur-giurgiu-bogdan-bratu-sa-organizeze-o-conferinta-de-presa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 29 martie 2024 18:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.