Dragoș Dolănescu și-a făcut toate vaccinurile de pe piață după ce a scăpat de Covid-19: „Johnson&Johnson și Pfizer, în Miami. AstraZeneca, în Costa Rica. Să fie imunizare maximă”. EXCLUSIV

Nici Dragoș Dolănescu nu a scăpat de virusul care a îngenuncheat o lume întreagă. S-a speriat atât de tare de Covid-19, deși a scăpat cu viață, încât a dorit să-și facă toate vaccinurile existe pe piață, evident, cele din Top 3: „Am făcut Johnson&Johnson și Pfizer, în Miami, și AstraZeneca, în Costa Rica. Să fie, acolo, imunizare maximă!”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

Dragoș Dolănescu, cei doi fii și soția s-au îmbolnăvit de Covid-19

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, colindă lumea în lung și-n lat, prin prisma meseriei, așa că a dorit o imunizare serioasă, în fața virusului ucigaș. Și, cum nimeni n-a știut să îi spună care este mai bun, le-a făcut pe toate:

„Am fost bolnav de Covid-19, anul trecut, am luat de la fiul cel mare. Am stat cu toții, acasă, vreme de 14 zile. A fost ca o răceală foarte puternică, dar am scăpat cu viață, cu toții, Doamne Ajută! Apoi, când am plecat la Miami, unde am avut niște conferințe, m-am vaccinat acolo cu Johnson&Johnson, apoi cu Pfizer.

Iar după ceva vreme am făcut și AstraZeneca, în Costa Rica, țară în locuiesc alături de familia mea. Să fie, acolo, imunizare maximă!”, ne-a declarat Dragoș Dolănescu, mai în glumă mai în serios, în exclusivitate pentru impact.ro.

Dragos Dolanescu

Ionuț Dolănescu, fratele lui Dragoș, a avut o formă ușoară de Covid-19, fără simptome

Dar și fratele lui Dragoș Dolănescu, Ionuț Dolănescu, a trecut prin această boală, în urmă cu doi ani. El povestea atunci, pentru Antena 1:

„Cred că este o formă uşoară, nu am simptome. Din fericire suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi astăzi (n.r. marţi) ar fi trebuit să fim în Statele Unite ale Americii, ca să luam urnele cu asalt şi să votam în calitate de cetăţeni americani. Trebuia să şi lansez zilele următoare un nou album cu orchestra din Chişinău, dar din păcate aceste lucruri nu se mai pot întâmpla”.

La aflarea veștii că fratele lui este bolnav, Dragoș Dolănescu a lăsat atunci deoparte războiul lor mai vechi și i-a transmis lui Ionuț un mesaj de încurajare, prin intermediul impact.ro: „Îi doresc lui Ionuț multă sănătate, să aibă multă grijă de el, nu este de joacă, acest virus este foarte periculos. Bine că are o formă ușoară, fără complicații”.

Dragoș se pregătește să revină în România, după 3 ani, însoțit de câțiva politicieni din Costa Rica

Dragoș Dolănescu intenționează să revină în țara natală, după o pauză de trei ani: „Cred că prin februarie-martie voi reveni în România, voi aduce cu mine și câțiva prieteni politicieni, din Costa Rica, le voi prezenta România, poate vom avea o întâlnire și cu politicienii din România, vom organiza și o conferință de presă pe teme politice!”, ne-a mai dezvăluit Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Primul lucru pe care-l voi face, când ajung la București, e să aprind o lumânare la mormântul tatălui meu”

Dragoș Dolănescu vrea să ajungă la mormântul tatălui său, solistul de muzică populară Ion Dolănescu: „Primul lucru pe care-l voi face e să merg să aprind o lumânare la mormântul tatălui meu din Cimitirul Bellu. N-am mai ajuns în România din cauza pandemiei de Covid-19, a fost totul blocat”

„În plus, eu, ca politician, trebuia să fiu mereu prezent în Costa Rica, să rezolvăm problemele oamenilor care ne-au votat. Voi ajunge sper și la vila din Sinaia, să vedem ce mai e de reparat acolo!”, ni s-a mai confesat Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.