Drept la replică al fostului primar Nicolae Barbu privind acuzațiile referitoare la un eventual amestec al său în vânzarea terenului pe care s-ar dori construirea unui incinerator

Drept la replică al fostului primar Nicolae Barbu privind acuzațiile referitoare la un eventual amestec al său în vânzarea terenului pe care s-ar dori construirea unui incinerator

                  Catre: Publicația Jurnal Giurgiuvean
În atenția: d-lui director Florian TINCU

Spre informare și publicare următorul DREPT LA REPLICĂ,
adresat conducerii publicației Jurnalgiurgiuvean.ro.

  În publicatia Jurnal Giurgiuvean, varianta online ”Jurnalgiurgiuvean.ro” de joi, 05.10.2023,a fost publicat, sub semnătura “(Jurnal), Sursa: Știri pe surse”articolul: 

Date de ultimă oră despre investitorii ce doresc construirea unui
INCINERATOR la Giurgiu! Personaje surpriză, ce apar în acest
caz…”

…articol care conține o serie de informații false ce aduc prejudicii de imagine propriei persoane și pentru care, în mod evident, nu am fost consultat, așa cum era deontologic, nici de sursa precizată de la care este preluat articolul, nici de reprezentanții publicației dumneavoastră.

Prin urmare, transmit spre publicare următorul DREPT LA REPLICĂ.

Pentru o corectă informare a cititorilor din spațiul public, doresc să aduc o serie de corecții la informațiile publicate în articolul menționat, capitolul “Care este amestecul lui Nicolae Barbu în acest caz?”, informații pentru care nu mi-a cerut niciun punct de vedere oficial nici de către redacția citată, respectiv “Giurgiu pe surse”, nici de către “Jurnal Giurgiuvean”.

Astfel, informațiile conform cărora “acest teren ar fi fost deținut de fostul
primar Nicolae Barbu, teren achiziționat de acesta cu suma de aprox.100 mii de euro, la momentul lichidării fostului Combinat Chimic și vândut ulterior investitorilor de astăzi, cu intervenția, posibilă a lui Răzvan Cuc” NU SUNT ADEVĂRATE.

Astfel, terenul NU mi-a aparținut, tranzacția fiind făcută printr-o firmă la
care nu eram acționar și care a cumpărat terenul de la Verachim, în 2005, cu suma de 1,2 milioane de euro. Ulterior, firma respectivă, după ce a mai investit peste 700.000 euro pentru a îndeplini sarcinile de mediu, a vândut firmei Friendly Waste, 3000 mp, cu suma de 60.000 euro, în februarie 2021.

Nu mă asociez cu intenția construirii unui incinerator, nu susțin această
investiție și am garanția ca nu se poate autoriza o activitate poluanta, deoarece conform Planului Urbanistic General, în zona unde se dorește realizarea unui incinerator, acest lucru este INTERZIS.

În ceea ce privește clipa de sinceritate la care se face referire în articolul, menționez că nu am fost contactat pentru a-mi exprima o opinie care sa elucideze aceste informații și să nu mai fie nevoie, astăzi, de acest drept la replică.

În speranța ca acest drept la replică va fi publicat spre corecta informare a cititorilor, vă asigur de întreaga mea disponibilitate pentru a oferi opinii și comentarii care-mi privesc propria persoană, spre evitarea acestor situații neplăcute.”

NICOLAE BARBU

Articolul Drept la replică al fostului primar Nicolae Barbu privind acuzațiile referitoare la un eventual amestec al său în vânzarea terenului pe care s-ar dori construirea unui incinerator apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

                  Catre: Publicația Jurnal Giurgiuvean În atenția: d-lui director Florian TINCU Spre informare și publicare următorul DREPT LA REPLICĂ, adresat conducerii publicației Jurnalgiurgiuvean.ro.   În publicatia Jurnal Giurgiuvean, varianta online ”Jurnalgiurgiuvean.ro” de joi, 05.10.2023,a fost publicat, sub semnătura “(Jurnal), Sursa: Știri pe surse”articolul:  “Date de ultimă oră […]

Articolul Drept la replică al fostului primar Nicolae Barbu privind acuzațiile referitoare la un eventual amestec al său în vânzarea terenului pe care s-ar dori construirea unui incinerator apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/drept-la-replica-al-fostului-primar-nicolae-barbu-privind-acuzatiile-referitoare-la-un-eventual-amestec-al-sau-in-vanzarea-terenului-pe-care-s-ar-dori-construirea-unui-incinerator/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 octombrie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.