Drept la replică

În urma publicării articolului „Cum își păcălește Kaufland clienții cu ambalajele reciclabile”, în data de 7 februarie, pe Giurgiuonline.com, https://www.giurgiuonline.com/cum-isi-pacaleste-kaufland-clientii-cu-ambalajele-reciclabile/, Kaufland România aduce precizări şi solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează:

Semnalăm că titlul articolului induce în eroare, iar informațiile prezentate în text sunt defăimătoare, formulate tendențios și insinuează acțiuni din partea Kaufland România, de care compania se delimitează ferm.

Mecanismul de reciclare este unul corect și transparent, semnalat și explicat clienților atât în revista Kaufland, pe site-ul companiei, cât și pe bonurile eliberate de aparatele de colectare.

Astfel, la reciclarea a 5 recipiente, clienții sunt răsplătiți cu un voucher cu 10% reducere, care poate fi folosit la achiziționarea unuia dintre produsele cu eticheta „Reciclezi și salvezi”. Săptămânal este acordată câte o reducere, care vizează o întreagă categorie de produse, tocmai pentru a oferi clienților libertatea de alege produsul preferat.

De exemplu, în săptămâna 1.02 – 7.02, reducerea a vizat orice produs din categoria VIN ROȘU, urmând ca în perioada 8.02 – 14.02, discount-ul să se aplice la orice produs din categoria SĂPUN LICHID ȘI SOLID.

Aceasta nu este singura reducere oferită de Kaufland România clienților săi. Astfel, cei care aduc spre reciclare recipiente goale de produse de igienă sau de curățenie în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, primesc un cupon de reducere de 35% la diverse game selectate, iar reducerea se acordă pe durata întregii luni.

Compania oferă aceste reduceri din proprie inițiativă, special pentru a încuraja clienții să recicleze.

Mai mult, Kaufland România este un important promotor al acțiunilor de încurajare a reciclării, fiind primul retailer cu o infrastructură de automate de colectare selectivă a ambalajelor la nivel național.

Mai multe detalii despre campaniile de reciclare se regăsesc aici: Descoperă ce avantaje ți-am pregătit în magazine | Kaufland.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.