DUMITRU BEIANU: ”INVESTIȚII DE PESTE UN MILIARD DE EURO ÎN INFRASTRUCTURA JUDEȚULUI GIURGIU!”

DUMITRU BEIANU: ”INVESTIȚII DE PESTE UN MILIARD DE EURO ÎN INFRASTRUCTURA JUDEȚULUI GIURGIU!”

Într-o postare pe pagina sa oficială, președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, vorbește despre cele mai importante investiții în infrastructura județului:
”Noul pasaj de cale ferată de peste Argeș prinde contur. Investiția, așteptată din 2006, va fi completată de electrificarea întregului traseu de cale ferată, Bucuresti – GIurgiu, studiul de fezabilitate fiind deja in lucru.
Pe coridorul de transport asigurat de Dunăre, proiectul “Fast Danube” de dragare a senalului navigabil avansează iar punctul de trecere cu bacul a Dunării va fi deschis în curând.
În privința infrastructurii rutiere, județul Giurgiu mizează pe mult-anunțatul nou pod peste Dunăre, comisarul european Adina Vălean, premierul Ionel Ciucă și miniștrii de transport din cele doua țări dând asigurări ferme în acest sens.
A doua centură ocolitoare a municipiului este în impas temporar și se lucrează la documentația pentru autostrada București – Alexandria.
Investiții de peste un miliard de euro pentru infrastructura județului Giurgiu în acest mandat reprezintă un program extrem de generos dedicat dezvoltării județului Giurgiu.”
Într-o postare pe pagina sa oficială, președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, vorbește despre cele mai importante investiții în infrastructura județului: ”Noul pasaj de cale ferată de peste Argeș prinde contur. Investiția, așteptată din 2006, va fi completată de electrificarea întregului traseu de cale ferată, Bucuresti – GIurgiu, studiul de fezabilitate fiind deja in lucru. Pe …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/03/20/dumitru-beianu-investitii-de-peste-un-miliard-de-euro-in-infrastructura-judetului-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 20 martie 2023 17:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.