Dumitru Beianu, președinte Consiliul Județean Giurgiu: ,,…

PNL Giurgiu

Dumitru Beianu, președinte Consiliul Județean Giurgiu: ,, Astăzi au fost vaccinate primele cadre medicale din județul Giurgiu, în cadrul fazei I a campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19.
Potrivit Instituției Prefectului Județ Giurgiu, vaccinul a fost administrat primelor cadre medicale (medici, asistente, personal auxiliar, administrativ și de îngrijire) din cadrul Spitalului Orășenesc Bolintin-Vale, primul vaccinat fiind chiar managerul unității, domnul doctor… Lucian Horhotă.
Întrucât nu fost înregistrate reacții adverse la nici una dintre cadrele medicate, vaccinare va continua joi și vineri, la această unitate.

”Este foarte important ca populația să conștientizeze faptul că administrarea unui vaccin împotriva COVID-19 reprezintă unul dintre instrumentele imperios necesare pentru limitarea efectelor pandemiei. Acest lucru nu înseamnă că nu mai trebuie respectate restricțiile și măsurile igienico-sanitare. Dimpotrivă, doar prin coroborarea acestor instrumente putem să sperăm că vom scăpa de pandemia care ne-a creat atâtea probleme tuturor”, a precizat doamna prefect Aneta Matei. “

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi interiorEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioareEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.