Educatoare arestată pentru agresarea sexuală a trei fetiţe de la grădiniţă

Cazul a fost descoperit în urma unei sesizări făcute chiar de educatoare.

În ziua de 17 decembrie 2021, femeia a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, marca Dacia Sandero, parcată în faţa locuinţei din municipiul Suceava, a fost incendiată.

Oamenii legii au identificat autorul în baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Este vorba despre un bărbat din comuna Bosanci, care la vremea respectivă a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.  

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Femeia este educatoare a unei grădiniţe din Bosanci, iar cele două fete frecventau respectiva unitate de învăţământ.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Mai exact, femeia, educatoarea lor, le-a dezvirginat cu degetul pe fetiţe. Ea le-a băgat degetul în vagin, nu o dată, folosindu-se de diferite ocazii. 

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile. 

Oamenii din Bosanci sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei o considerau pe femeie una dintre cele mai bune educatoare din comunitate. 

„Adevărul“ încearcă să contacteze Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava pentru un punct de vedere. De îndată ce reprezentanţii ISJ vor răspunde apelurilor, opinia acestora va fi publicată.

Revenim cu amănunte

Vă mai recomandăm: 

Imagini porno cu o profesoară, virale printre elevi. Femeia le-a publicat din greşeală noaptea, pe WhatsApp 

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.