Eva, reacţie neaşteptată. Ce le-a zis Andrei şi lui Cătălin Măruţă să nu mai facă de faţă cu ea: „În altă cameră”

Prezentatorul este spaima vedetelor, nu se ferește să pună întrebări incomode, indiferent de „războaiele” pe care le pornește cu unele dintre cele mai mari nume din showbiz-ul românesc. Chiar și așa, orice naș își are nașul, iar în cazul său este vorba despre o fetiță mică, isteață și cu replici acide mereu pregătite pentru celebrul ei tată. Eva a reușit recent să își lase părinții fără replică, servindu-le o reacție cu totul neașteptată. Ce le-a zis Andrei și lui Cătălin Măruță să nu mai facă de față cu ea.

Eva i-a pus la punct pe Andra și pe Cătălin Măruță

Câte familii din România se pot compara cu gașca Măruță? Dacă adulții, Andra și Cătălin Măruță, au știut ce înseamnă să fii „anonim” înainte de a-și face debutul pe micul ecran, pentru cei doi copii ai lor, Eva și David, realitatea a fost cu totul alta. Micuții au devenit vedete din prima clipă în care au venit pe lume, având în vedere că părinții lor sunt două persoane extrem de cunoscute la noi în țară.

Eva și David Măruță au crescut văzându-și părinții la televizor și pe scenă, admirați și recunoscuți pe stradă de aproape toate persoanele care le ieșeau în cale. Odată cu apariția fenomenului social media, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță și-au câștigat și ei un număr destul de mare de fani, oamenii savurând din plin interacțiunile lor cu „mama” și „tata”. Încet, încet, cei doi au început să își formeze propriile personalități – un amestec spectaculos între talentul Andrei și spontaneitatea lui Cătălin Măruță.

„V-am mai zis să nu faceţi asta de fata cu mine. În altă cameră, vă rog!”

Dacă vorbim de spontaneitate, „campioana” am putea spune că este mezina familiei. Eva este protagonista unor momente fabuloase. Micuța nu pierde nicio ocazie să își pună la punct părinții, când simte că lucrurile o iau razna. Un exemplu recent a fost postat de Andra, pe Instagram. În timp ce se pregăteau pentru o ședință foto, iar pe scaunul hairstylist-ului era fetița, Andra și Cătălin Măruță s-au sărutat. Când a văzut ce se întâmpla în fața ei, Eva a luat imediat aditudine:

Eva Măruță: V-am mai zis să nu faceţi asta de fata cu mine. În altă cameră, vă rog!

Andra: Dar nu-i OK că mami şi tati să se iubească?

Eva Măruță: Puteţi să vă iubiţi, dar nu în faţa mea!

Andra: Dar nu facem nimic rău, doar ne iubim! Şi cu tine mă iau în braţe, mă pup, nu?

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.