Eveniment auto, demn de cascadorii râsului, produs astăzi, la Crucea de Piatră!

Eveniment auto, demn de cascadorii râsului, produs astăzi, la Crucea de Piatră!

Astăzi  în jurul orei 15.15, pe DN 5, în dreptul localității Crucea de Piatră,  pe sensul de mers către București,  un autoturism 4×4 , marca Chevrolet, cu număr de Alba (AB), a executat un număr de cascadorie greu de înțeles chiar și de echipajul de poliție ajuns la locul evenimentului rutier.

Autoturismul s-a cocoțat pur și simplu cu roțile din dreapta peste suportul din metal, de protecție, de pe marginea șoselei,  ce este amplasat la o înălțime apreciabilă ( vezi foto).

Polițiștii sosiți la fața locului ne-au spus că cel ce se afla la volan este un cetățean din Bangladesh.

Pentru ca autoturismul să fie repus pe carosabil a fost nevoie de intervenția  unei mașini speciale, prevăzută cu un sistem de prindere și de repunere pe șosea.

Intervenția nu a creat probleme traficului din zonă, tocmai datorită faptului că autoturismul se afla cățărat pe gardul de protecție și nicidecum pe partea carosabilă.

(Jurnal)

Articolul Eveniment auto, demn de cascadorii râsului, produs astăzi, la Crucea de Piatră! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Astăzi  în jurul orei 15.15, pe DN 5, în dreptul localității Crucea de Piatră,  pe sensul de mers către București,  un autoturism 4×4 , marca Chevrolet, cu număr de Alba (AB), a executat un număr de cascadorie greu de înțeles chiar și de echipajul de poliție ajuns la locul evenimentului rutier. Autoturismul s-a cocoțat pur […]

Articolul Eveniment auto, demn de cascadorii râsului, produs astăzi, la Crucea de Piatră! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/eveniment-auto-demn-de-cascadorii-rasului-produs-astazi-la-crucea-de-piatra/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 martie 2024 19:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.