Eveniment cultural de excepție, la Florești-Stoenești

Eveniment cultural de excepție, la Florești-Stoenești

Joi,7 martie, cea mai mare comună din județul Giurgiu, Florești-Stoenești, a devenit capitala culturală a județului printr-un eveniment de excepție.
Talentata artistă Petra Șerbăbescu-Tănase a lansat expoziția de artă decorativă “Străluciri Vegetale”, locația fiind Centrul Cultural-pastoral “Gavril Drugănescu.
Sala mare a centrului a fost arhiplină de iubitori de frumos, iar picturile care au decorat pereții frumosului conac au captat inimile celor prezenți, oferind o incursiune fascinantă în lumea imaginativă a formelor și culorilor.
Printre distinșii oaspeți s-au numărat oficialități ale județului Giurgiu, precum domnul Dumitru Beianu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, și viceprimarul orașului Giurgiu, care a onorat comuna Florești-Stoenești cu titlul de “Capitală Culturală a Județului Giurgiu”.
Și pentru că muzica se îmbină perfect cu arta,domnul primar Dumitru Constantin,Mălin Cristache,Karmen Micu și Cristian Lucacevschi au oferit momente muzicale pline de emoție și sensibilitate.
În cadrul evenimentului,doamna Daniela Bardan,directorul bibliotecii “I.A. Basarabescu” din Giurgiu a lansat revista “Bibliotecarii”.
Expozitia “Străluciri Vegetale” nu doar a iluminat cultura noastră locală, dar a și contribuit la consolidarea legăturilor comunitare și promovarea talentului artistic din regiune.
Mulțumim doamnei Mirela Gruita,doamnei Elena Cioclu,tuturor celor prezenți la acest minunat eveniment,și nu în ultimul rând multumim parintelui staret Benedict pentru găzduire.
Continuăm să ne mândrim cu bogăția culturală a comunei noastre, iar astfel de manifestări rămân pietre de temelie pentru viitorul nostru cultural” – au precizat organizatorii.

Joi,7 martie, cea mai mare comună din județul Giurgiu, Florești-Stoenești, a devenit capitala culturală a județului printr-un eveniment de excepție. Talentata artistă Petra Șerbăbescu-Tănase a lansat expoziția de artă decorativă…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/eveniment-cultural-de-exceptie-la-floresti-stoenesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 martie 2024 19:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.