Femeie de 85 de ani din Municipiul Giurgiu, tâlhărită și forțată să întrețină relații sexuale, de un tânăr de 22 de ani

Femeie de 85 de ani din Municipiul Giurgiu, tâlhărită și forțată să întrețină relații sexuale, de un tânăr de 22 de ani

Pe 24 februarie, o bătrână de 85 de ani din Municipiul Giurgiu a sunat disperată la 112, după ce un bărbat a intrat peste ea, în casă, a încercat să o violeze, a lovit-o și a tâlhărit-o.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie, în timp ce femeia se afla la locuința sa, o persoană necunoscută ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta și, ulterior, ar fi agresat-o fizic.

De asemenea, aceasta ar fi sustras din locuința apelantei, cardul de sănătate și cardul social pentru alimente.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de savârșirea infracțiunilor de tentativă la viol și furt calificat, ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu.

Totodată, din cercetări, a reieșit faptul că acesta i-ar fi oferit cele două carduri unui tânăr, de 18 ani, din comuna Putineiu, care, având cunoștință de proveninența lor, le-ar fi utilizat pentru achiziționarea unor cumpărături.

Față de tânărul de 18 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

La data de 11 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Astăzi, 12 martie , aceștia vor fi prezentați unității parchet competente, cu propuneri procedurale.

Pe 24 februarie, o bătrână de 85 de ani din Municipiul Giurgiu a sunat disperată la 112, după ce un bărbat a intrat peste ea, în casă, a încercat să…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/femeie-de-85-de-ani-din-municipiul-giurgiu-talharita-si-fortata-sa-intretina-relatii-sexuale-de-un-tanar-de-22-de-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 martie 2024 12:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.