Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă!

Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă!

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia este definitivă. 

El  a fost găsit vinovat în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat în anul 2019, în timp ce conducea băut, drogat și cu viteză. Șoferul pe care l-a accidentat frontal a murit pe loc.

Procurorii notează că, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău.

Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi Strada Teodor Neagoe, potrivit euronews.ro.

Conform anchetatorilor citați de euronews.ro, Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h, în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere.

El a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum, explică procurorii, citați de sursa menționată mai sus.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să admită apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Mario Iorgulescu împotriva sentinţei penale nr. 132/10.02.2023 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală.

Magistraţii au decis aplicarea celei mai grele pedepse, de 12 ani de închisoare, la care se adaugă un spor de un an şi 8 luni închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse).

În final Mario Iorgulescu urmează să execute o pedeapsă de 13 ani şi opt luni de închisoare.

Totodată, Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia tribunalului prin care Mario Iorgulescu trebuia să plătească către doi membri ai familiei bărbatului ucis de el în accident sumele de 200.000 euro – daune morale şi 100.000 lei daune materiale, urmând ca aceste daune să fie achitate de societatea de asigurări CITY INSURANCE SA, societate care se află însă în faliment, potrivit euronews.ro și observatornews.ro.

Imediat după anunțarea  sentinței polițiștii au ca misiune să îl caute pe Mario Iorgulescu la adresele din țară. În cazul în care nu va fi găsit,  se va solicita extrădarea sa din Italia, acolo unde s-a aflat în ultima perioadă de timp.

(Jurnal)

Articolul Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia este definitivă.  El  a fost găsit vinovat în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat în anul 2019, în timp ce conducea băut, drogat și cu viteză. Șoferul pe care […]

Articolul Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare. Decizia este definitivă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fiul-presedintelui-lpf-gino-iorgulescu-a-fost-condamnat-la-13-ani-si-opt-luni-de-inchisoare-decizia-este-definitiva/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 octombrie 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.