Florin Roman, despre revocarea lui Renate Weber: Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă

„L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Renate Weber. Eu spun că ea doar trebuie finalizată. Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Florin Roman. 
Acesta afirmă că procedura poate fi realizată „simplu ca bună ziua”. 
„Se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite şi se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal. Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeaşi zi, preşedinţii Camerei Deputaţilor şi a Senatului convoacă plenul reunit şi se votează raportul de revocare a lui Renate Weber! Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă…iar prima ocazie ar fi săptămâna viitoare”, a mai scris Roman. 
„Să vedem acum…cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”, a mai adăugat Roman, precizând din nou că a depus săptămâna trecută solicitarea de a se vota cererea de revocare. 
Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat sâmbătă că „trebuie demarată procedura de revocare şi desemnare a unui nou Avocat al Poporului”. 

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.