FOTBAL. Cu doar trei etape înaintea sezonului regular, „Dunărea Giurgiu” are șanse la clasarea în play-off!

FOTBAL. Cu doar trei etape înaintea sezonului regular, „Dunărea Giurgiu” are șanse la clasarea în play-off!

În primul sezon din cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc, echipa locală, „Dunărea Giurgiu” are  șanse la o clasare în primele patru locuri ale clasamentului Seriei a 3-a.

”Dunărea Giurgiu„  se bucură  de o prestație bună și pare scăpată de emoțiile retrogradării. Doar trei etape au mai rămas până la finalul sezonului regulat în Liga a III-a, formația giurgiuveană având șanse la calificarea în play-off-ul Seriei a 3-a, asta dacă va câștiga ultimele trei întâlniri din sezonului regulat.

În pole-position pare să fie echipa FC Pucioasa, pe care o avantajează programul meciurilor viitoare.

Pentru a nu sta însă la mâna rezultatelor, fotbaliștii giurgiuveni trebuie să adune 9 puncte, fiind defavorizată la rezultatele directe în cazul unei egalități cu FC Pucioasa.

Momentan, ocupând  locul patru (ultimul loc care duce în play-off), Dunărea Giurgiu are un avans de un punct față de prima formație de sub linie, FC Pucioasa.

Giurgiuvenii  vor avea  însă trei jocuri extrem de dificile pe final de sezon regular.

Sâmbătă, 9 martie, jucătorii antrenorului Andrei Nemțescu se vor  deplasa la Blejoi,  unde vor întâlni, de la ora 15.00, ocupanta locului secund, CS Blejoi.

Pe 16 martie, de la ora 15.00, jucătorii Dunării primesc vizita celor de la  CSO Plopeni, pentru ca în ultima etapă, pe 23 martie, ei vor merge în fief-ul celor de la CSO Tricolorul Breaza, echipă ce luptă pentru evitarea retrogradării.

Bineînțeles că această nutrită performanță nu se va putea realiza fără aportul directorului și managerului Clubului Dunărea, prof. Marin Mirel.

Domnia sa, este limpede pentru toți iubitorii fotbalului local,  a demonstrat până acum abilități de conducător, prin luarea deciziilor corecte și corectarea rapidă a greșelilor apărute. Totodată prof. Marin  a dovedit talent în ce privește strategia pentru identificarea și implementarea unor obiective pe termen scurt și lung  ale Clubului pe care îl conduce.

Din păcate punctele pierdute pe teren propriu de către fotbaliștii giurgiuveni dau  emoții la acest final de sezon regulat al Ligii a III-a, în Top 4, atât componenților echipei, conducerii cât și suporterilor.

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Cu doar trei etape înaintea sezonului regular, „Dunărea Giurgiu” are șanse la clasarea în play-off! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În primul sezon din cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc, echipa locală, „Dunărea Giurgiu” are  șanse la o clasare în primele patru locuri ale clasamentului Seriei a 3-a. ”Dunărea Giurgiu„  se bucură  de o prestație bună și pare scăpată de emoțiile retrogradării. Doar trei etape au mai rămas până la finalul sezonului regulat în […]

Articolul FOTBAL. Cu doar trei etape înaintea sezonului regular, „Dunărea Giurgiu” are șanse la clasarea în play-off! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-cu-doar-trei-etape-inaintea-sezonului-regular-dunarea-giurgiu-are-sanse-la-clasarea-in-play-off/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 februarie 2024 16:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.