FOTBAL. „Dunărea Giurgiu” joacă sâmbătă un amical cu „Știința București”

FOTBAL. „Dunărea Giurgiu” joacă sâmbătă un amical cu „Știința București”

După ce a trecut cu 1-0 în primul amical al anului, disputat,în localitatea 1 Decembrie, contra echipei ”Progresul Spartac București„ (Liga a II-a), „Dunărea Giurgiu”, susține sâmbătă, 27 ianuarie, o a doua partidă de verificare din 2024.

 Aceasta a fost programată  de la ora 12.00, pe stadionul Dunărea-Port, din Giurgiu, adversarul fiind, formația bucureșteană, CSU Știința, clasată pe locul 4 în prima ligă din  București.

Așa cum este de anticipat, antrenorul giurgiuvean va rula tot lotul avut la dispoziție, fiind interesant în primul rând de noile achiziții și modul cum aceștia pot ajuta echipa.

”Dunărea Giurgiu„ trage tare pentru sezonul de primăvară, în perioada de pregătire. Așa cum precizam și cu altă ocazie, conducerea Clubului a stabilit un  cantonament centralizat pentru jucători, la Poiana Brașov, ce va debuta, marți, 13 februarie, 2024.

Delegația giurgiuveană va locui la Hotel Sport, din renumita stațiune. Deplasarea către stagiul de pregătire va avea loc la exact trei zile după meciul din deplasare de la București cu echipa  FCSB U19.

Vă reamintim că până la reluarea Ligii a III-a, „municipalii” au în program următoarele partide de verificare:

• 20 ianuarie (11:00): Spartac București ( Liga 2)– Dunărea Giurgiu    0-1

• 27 ianuarie (12:00): Dunărea Giuurgiu –  Ștința București(Liga 4)

• 3 februarie (12:00): Dunărea Giurgiu – CS Popești- Leordeni (Liga 3)

• 10 februarie (12:00):FCSB U19 – Dunărea Giurgiu

• 24 februarie (13:00): Dunărea Giurgiu –  Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3)

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. „Dunărea Giurgiu” joacă sâmbătă un amical cu „Știința București” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

După ce a trecut cu 1-0 în primul amical al anului, disputat,în localitatea 1 Decembrie, contra echipei ”Progresul Spartac București„ (Liga a II-a), „Dunărea Giurgiu”, susține sâmbătă, 27 ianuarie, o a doua partidă de verificare din 2024.  Aceasta a fost programată  de la ora 12.00, pe stadionul Dunărea-Port, din Giurgiu, adversarul fiind, formația bucureșteană, CSU […]

Articolul FOTBAL. „Dunărea Giurgiu” joacă sâmbătă un amical cu „Știința București” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-dunarea-giurgiu-joaca-sambata-un-amical-cu-stiinta-bucuresti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 ianuarie 2024 14:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.