FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu / Derby-ul orgoliilor se joacă la ”Adunații Copăceni”!

FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu / Derby-ul orgoliilor se joacă la ”Adunații Copăceni”!

Liga a IV-a programează sâmbătă,14 octombrie,  de la ora 16.00, meciurile etapei a V-a,din cele două serii din Liga IV-a,a județului Giurgiu, la fotbal.

”Victoria Adunații Copăceni” înfruntă sâmbătă, de la ora 16.00, pe teren propriu, formația Energia Remuș, în derby-ul seriei Sud, programat în actualul sezon al Ligii a IV-a.

De altfel, meciul Victoria – Energia este una dintre confruntările care merită și apelativul „derby de Giurgiu”, deoarece, de ani buni cele două echipe se luptă pentru supremație.

”Un derby, rămâne un derby, mereu… cred că asta e important. Pe noi nu ne interesează cine e în fața noastră…Sunt 3 puncte importante puse în joc. Suntem pregătiți pentru a câștiga meciul. Mulțumim firmei TVS, pentru că ne ajută financiar și material în încercarea noastră  de a forma o echipă competitivă, pentru a câștiga campionatul”, a declarat Costel Grigore, președintele echipei ”Victoria Adunații Copăceni”.

Într-un alt meci, Avîntul Florești are șansa să obțină a patra victorie  în campionat pe terenul celor de la Petrolul Roata.

Programul etapei a 5-a, Liga a IV-a, seria Sud, ora 16.00:

Victoria Adunații Copăceni – Energia Remuș

Gloria Comana  – M. V. Călugăreni

Inter Valea Dragului – Real Colibași

Dunărea Găujani – Dunărea Oinacu

Giganții Vărăști – Axi Adunații Copăceni

Șoimii Ghizdaru –  Viitorul Vedea

Programul etapei a 5-a, Liga a IV-a, seria Nord, ora 16.00:

AFC Singureni – Omerta Stoenești

Maxima Hobaia – ACS Podul Doamnei

Petrolul Roata – Avîntul Florești

AFC Tîntava – Inter Zorile

FC Bol. Malu Spart – FC Bolintin Deal

Luceafărul Trestieni – Zmeii Ogrezeni

(Costel Spînu)

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu / Derby-ul orgoliilor se joacă la ”Adunații Copăceni”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Liga a IV-a programează sâmbătă,14 octombrie,  de la ora 16.00, meciurile etapei a V-a,din cele două serii din Liga IV-a,a județului Giurgiu, la fotbal. ”Victoria Adunații Copăceni” înfruntă sâmbătă, de la ora 16.00, pe teren propriu, formația Energia Remuș, în derby-ul seriei Sud, programat în actualul sezon al Ligii a IV-a. De altfel, meciul Victoria […]

Articolul FOTBAL. Liga a IV-a Giurgiu / Derby-ul orgoliilor se joacă la ”Adunații Copăceni”! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-a-iv-a-giurgiu-derby-ul-orgoliilor-se-joaca-la-adunatii-copaceni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 octombrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.