O autoutilitară a ars pe șosea, în apropierea localității Adunații Copăceni!

O autoutilitară a ars pe șosea, în apropierea localității Adunații Copăceni!

O autoutilitară a luat foc, ieri după-amiază (11 octombrie), pe DN 5 în apropierea localității Adunații-Copăceni. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers către București.

Conducătorul auto a auzit un zgomot la motor, a oprit pe partea dreaptă și a constatat faptul că a izbucnit un incendiu. Acesta, ajutat de alți participanți la trafic, a reușit să scoată coletele pe care le transporta din remorcă.
În scurt timp, flăcările s-au extins de la compartimentul motor și au ajuns la cabină.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere. Aceștia au stins incendiul în limitele găsite și au oprit propagarea flăcărilor la liziera de pe marginea drumului.

Cel mai probabil evenimentul a fost provocat de scânteile mecanice care au aprins uleiul de la motor.

(Jurnal)

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul O autoutilitară a ars pe șosea, în apropierea localității Adunații Copăceni! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

O autoutilitară a luat foc, ieri după-amiază (11 octombrie), pe DN 5 în apropierea localității Adunații-Copăceni. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers către București. Conducătorul auto a auzit un zgomot la motor, a oprit pe partea dreaptă și a constatat faptul că a izbucnit un incendiu. Acesta, ajutat de alți participanți la trafic, a […]

Articolul O autoutilitară a ars pe șosea, în apropierea localității Adunații Copăceni! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-autoutilitara-a-ars-pe-sosea-in-apropierea-localitatii-adunatii-copaceni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 octombrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.