Gerul se abate peste România. Cum va fi vemea la noi în sud și la Giurgiu…

Gerul se abate peste România. Cum va fi vemea la noi în sud și la Giurgiu…

La finele acestei săptămâni, în special Sâmbătă,  în jumătatea de sud a țării, va fi destul de bine, cu valori de 7-8 grade.

 Din noaptea de sâmbătă spre duminică însă vremea se va răci semnificativ mai ales în regiunile intracarpatice, acolo unde temperaturile minime de această dată vor atinge pragul gerului, adică valori de -10 grade și chiar  sub acestea.

În restul teritoriului vor fi ușor negative.  Ziua de duminică va veni cu temperaturi foarte scăzute și la noi, în sud, inclusiv în județul Giurgiu.

Pentru prima parte a săptămânii viitoare, meteorologii anunță  temperaturi negative în aproape toată țara. Temperaturile vor pleca  de la -7 minus…- 6 grade  ajungându-se  chiar și la valori cuprinse între -17 și -18 grade în depresiuni.

În regiunile sud-estice și pe litoral, valorile vor fi de -3 -2 grade,  vântul urmând a prezenta intensificări începând  de sâmbătă în regiunile vestice inițial, iar apoi și în celelalte regiuni cuprinzând întreaga țară.

(Jurnal)

La finele acestei săptămâni, în special Sâmbătă,  în jumătatea de sud a țării, va fi destul de bine, cu valori de 7-8 grade.  Din noaptea de sâmbătă spre duminică însă vremea se va răci semnificativ mai ales în regiunile intracarpatice, acolo unde temperaturile minime de această dată vor atinge pragul gerului, adică valori de -10 […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/gerul-se-abate-peste-romania-cum-va-fi-vemea-la-noi-in-sud-si-la-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gerul-se-abate-peste-romania-cum-va-fi-vemea-la-noi-in-sud-si-la-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 3 februarie 2023 02:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.