Gigi Becali, declaraţie îngrijorătoare. A renunţat la avere, nu mai vrea nimic. „Mă gândesc numai la moarte”

Gigi Becali este unul dintre cele mai iubite personaje din România. Și-a câștigat admirația românilor prin faptele bune pe care le-a făcut de nenumărate ori. Recent însă a făcut declarații care îi vor pune pe gânduri pe fanii săi. Ajuns la 63 de ani, milionarul a început să vorbească despre moarte și a recunoscut că a scăpat de cele mai multe dintre afacerile sale.

Gigi Becali face declaraţii îngrijorătoare

Gigi Becali renunță la afaceri. Milionarul a recunoscut că a început să-și împartă proprietățile și afacerile către copiii săi. Nu poate renunța însă la pasiunea sa cea mai mare, sportul, așa că a recunoscut că va păstra pe numele său clubul FCSB, dar va păstra și afacerea Arcom, firma de construcții. Omul de afaceri și-a motivat gestul.

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ’Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii. Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe… Eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Gigi Becali face declaratii ingrijoratoare

Gigi Becali nu mai deţine în acte nici palatul

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ‘Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Palatul deținut acum de fiicele lui Gigi Becali este o copie a Palatului Biron din Paris, care adăpostește în prezent Muzeul Rodin. Palatul lui Becali a fost locuinţa prim-ministrului Petru Groza până în 1958, când acesta a trecut la cele sfinte.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.