Giurgiu Mercato – Ce primari vor trece de la PNL la PSD

Giurgiu Mercato – Ce primari vor trece de la PNL la PSD

MIna-Mihai Dobre La sfârşitul săptămânii trecute au apărut, deocamdată timid, şi primele „transferuri” de aleşi locali pe axa PNL-PSD. Este reversul fenomenului din anul 2020, de fapt o rotaţie previzibilă la patru ani dintre cele două mari partide.
Prezenţa primarului de la Comana, Aurel Enache, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PSD de la Podişor nu a surprins pe nimeni. Este cunoscut faptul că Aurel Enache, primar PNL în acte, este de mult timp la PSD. În aceeaşi situaţie sunt şi alţi primari din apropiere, dar nu au declarat-o public… deocamdată.
Am putea spune că marea surpriză a fost revenirea primarului de Mihăileşti, Mihai Dobre, la PSD. Se ştia de ceva vreme aceasta mutare, săptămâna trecută doar a fost făcută public.
Este ironic, în urmă cu aproximativ două luni, la o întâlnire la Vânători a liderilor liberali, a fost o discuţie tare aprinsă între primarul Mihai Dobre şi Costel Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpaţi. Tema a fost cine „trădează” primul şi trece la PSD, cu Nea Mihai în rol de acuzator la adresa primarului comunei Ghimpaţi. La ora aceasta, amândoi au ” bătut palma” cu Mina, este doar o chestiune de zile anunţul revenirii lui Costel Cărăpănceanu la PSD.
Pe lista revenirilor sunt mai mulţi primari: PSD-ul întârzie încă să facă publică trecerea de teama unor răzbunări, prin deconcentrate, din partea colegilor de alianţă. PNL-ul ştie cine va pleca şi încercă prin toate mijloacele să blocheze acest lucru.
Perioada de „transfer” este doar la început, mai multe mutări, unele spectaculoase, le vom dezvălui în zilele următoare.

La sfârşitul săptămânii trecute au apărut, deocamdată timid, şi primele „transferuri” de aleşi locali pe axa PNL-PSD. Este reversul fenomenului din anul 2020, de fapt o rotaţie previzibilă la patru ani dintre cele două mari partide. Prezenţa primarului de la Comana, Aurel Enache, la şedinţa Biroului Politic Judeţean PSD de la Podişor nu a surprins […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/giurgiu-mercato-ce-primari-vor-trece-de-la-pnl-la-psd/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 23 octombrie 2023 21:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.