Giurgiu, printre județele fruntașe în țară privind promisiunile neonorate!!

Giurgiu, printre județele fruntașe în țară privind promisiunile neonorate!!

O analiză făcută la nivel de țară privitor la ce a reprezentat ”ROTATIVA” pentru unii membrii  de partid din coaliție, a arătat că mai de grabă ea a constituit o ”roată” a eșecului și nicidecum una a norocului, așa cum sperau unii, mai ales după ce PSD s-a instalat la guvernare.

Mulți dintre membrii social democrați se simt trădați după ce au realizat că o parte din promisiuni rămân neonorate.

Dacă aruncăm o privire de ansamblu către conducerile instituțiilor,  este  ușor de făcut o analiză pentru a ne da seama câți dintre șefii acestora sunt ”roșii” și câți ”galbeni”.

Excepție făcând cei care și-au onorat funcțiile, ocupându-le prin examene (  aceștia  sunt însă extrem de puțini), raportați la cei care le-au primit ca pe un cadou, de la partid.

 Așa cum au titrat de multe ori în ultima vreme, ziarele naționale, la  Giurgiu  discuțiile din coaliție au fost și rămân în continuare aprinse și în contradictoriu, în legătură cu aproape orice subiect sau proiect, indiferent că el vine în ajutorul comunității.

Când a venit vorba despre județul Giurgiu, liderii coaliției au discutat de cele mai  multe ori în contradictoriu,  despre împărțirea unor funcții la centru cât și în teritoriu…

Atât membrii PSD cât și cei ai PNL și-au reproșat aproape de fiecare dată, unii altora, faptul că nu renunță la proprii oameni și respectiv la propriile puncte de vedere, pentru a le face loc pe funcții partenerilor de guvernare, încălcând promisiunile făcute electoratului, tocmai pentru a face loc orgoliilor de partid.

Iată de ce, printre județele cu cele mai multe promisiuni neonorate în acest sens, conform aceleiași analize se numără Galați, Giurgiu și Brăila.

Articolul Giurgiu, printre județele fruntașe în țară privind promisiunile neonorate!! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

O analiză făcută la nivel de țară privitor la ce a reprezentat ”ROTATIVA” pentru unii membrii  de partid din coaliție, a arătat că mai de grabă ea a constituit o ”roată” a eșecului și nicidecum una a norocului, așa cum sperau unii, mai ales după ce PSD s-a instalat la guvernare. Mulți dintre membrii social democrați se simt trădați după ce au realizat […]

Articolul Giurgiu, printre județele fruntașe în țară privind promisiunile neonorate!! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/giurgiu-printre-judetele-fruntase-in-tara-privind-promisiunile-neonorate/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 15 octombrie 2023 22:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.