Grație unui proiect de Screening, 61 de femei din comuna Săbăreni au fost testate Gratuit, pentru depistarea Cancerului de col Uterin !

Grație unui proiect de Screening, 61 de femei din comuna Săbăreni au fost testate Gratuit, pentru depistarea Cancerului de col Uterin !

Marți, 28 martie, în comuna Săbăreni (județul Giurgiu),  un număr de 61 de femei au fost testate gratuit  pentru depistarea Cancerului de Col Uterin, o boală atât de răspândită astăzi în rândul femeilor.

Actiunea, după cum precizează o postare de pe facebook-ul Consiliului județean Giurgiu,  s-a desfășurat în cadrul proiectului „Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – ID136812”.

Acest proiect este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, având drept beneficiar Institutul Național ăpentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” București, în parteneriat cu ASOCIAȚIA „Centrul de Dezvoltare cuerriculară și studii de gen: ” FILIA”, Fundația  „Renașterea pentru Educație Culturală”  și Centrul ROMILOR  pentru politici de Sănătate ”SASTIPEN”.

Organizatorii multumesc Primăriei din Săbăreni șrespectiv  d-lui primar Viorel Iosif pentru sprijinul si implicarea sa în  desfășurarea acestei acțiuni!

(Jurnal)

Marți, 28 martie, în comuna Săbăreni (județul Giurgiu),  un număr de 61 de femei au fost testate gratuit  pentru depistarea Cancerului de Col Uterin, o boală atât de răspândită astăzi în rândul femeilor. Actiunea, după cum precizează o postare de pe facebook-ul Consiliului județean Giurgiu,  s-a desfășurat în cadrul proiectului „Screening pentru Cancerul de Col […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/gratie-unui-proiect-61-de-femei-din-comuna-sabareni-au-fost-testate-gratuit-pentru-depistarea-cancerului-de-col-uterin/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gratie-unui-proiect-61-de-femei-din-comuna-sabareni-au-fost-testate-gratuit-pentru-depistarea-cancerului-de-col-uterin
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 martie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.