În aceste vremuri, în care sistemul de sănătate reprezinta…

Serviciul Judetean de Ambulanta Giurgiu

În aceste vremuri, în care sistemul de sănătate reprezinta linia intai în lupta cu pandemia provocata de noul virus COVID-19, iar situația agenților economici la nivelul tarii cunoaște noi reguli de funcționare și adaptare, funcționând dupa ordonanțe de urgenta, în Municipiu Giurgiu încă sa mai găsesc oameni de bine care știu sa iși ajute aproapele. Astfel, administratorul societății SC AMON S. R. L, mai bine spus RESTAURANTUL Perla, reprezentata de familia Pencea, a donat Se…rviciului de Ambulanta Judetean Giurgiu 3 tuneluri de dezinfectare personal în valoare de 12000 de lei, care urmează a fi instalate în substatiile din județ, substatii din Ghimpati, Clejani, Bolintin.
In momentul de fata deja s a primit sprijin și pentru acoperirea celei de a patra substatie, din Mogoșesti, prin ajutorul unei asociații din Giurgiu,acestea urmând a fi ridicate și puse în funcțiune imediat după trecerea Sfintelor Sărbători Pascale!
Mulțumim pe aceasta cale și speram ca Bunul Dumnezeu sa ne călăuzească drumul astfel încât lupta împotriva virusului sa fie câștigată cât mai curând!

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: interior

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.