În Crimeea se spune că, amenințând cu distrugerea podului, Kievul lucrează după metodologia SUA

Autoritățile de la Kiev fac declarații amenințătoare la adresa Rusiei, promițând, spre exemplu, să distrugă Podul Crimeii și exersând ”după un grafic calendaristic” metodologia americană, a declarat pentru News.ru, vicepreședintele Consililului de Stat al Crimeii, Vladimir Bobkov, relatează Rambler.ru.

Așa a comentat el declarația consilierului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, care a calificat drept ilegală construcția însăși a Podului Crimeii. Potrivit lui Bobkov, cu astfel de fraze, autoritățile țării vecine încearcă să atragă trei categorii de public – ucrainean, rus și occidental.

”Trebuie să luăm în serios toate aspectele legate de securitatea tuturor regiunilor Federației Rusiei și a teritoriilor (Ucrainei) eliberate de sub naziști, indiferent de declarațiile lui Podoliak, Arestovici și ale altor personaje diagnosticate. Este cu totul altceva faptul că declarațiile lor nu sunt produsul exclusiv al un puseu emoțional. Tot ceea ce se întâmplă în Ucraina se realizează strict după metodologiile elaborate dincolo de Ocean. Cred că au chiar un grafic calendaristic pentru astfel de declarații”, a spus Bobkov.

În opinia interlocutorului agenției mai sus menționate, știind că ”frontul din Donbass scârțâie pe la toate încheieturile”, conducerea Ucrainei încerceacă cu astfel de declarații să atenueze în țară ”o stare de prepanică”, deoarece cetatea Mariupol, considerată de Kiev invincibilă, a căzut, soartă pe care o vor avea Avdeevka, Peski și Mariinka, localități care au fost fortificate în ultimii opt ani.

Fortățele pe care ei le numeau de necucerit – precum Mariupol, au căzut. Au înțeles și ei acest lucru, l-am înțeles și noi. L-au înconjurat din toate părțile. Iar când autoritățile de la Kiev au spus că Avdeevka, Peski și Mariinka sunt invincibile chiar au crezut ceea ce spun pentru că le-au consolidat opt ani, iar acolo frontul era stabil. Dar astăzi, frontul se destramă exact acolo. Un fapt care este, fără îndoială, cunoscut de o mare parte a societății ucrainene. Și trebuie oprită o stare de prepanică, a adăugat Bobkov.

Vicepreședintele Consiliului de Stat al Crimeii a subliniat că mecanismele Kievului de influență informațională asupra societății ruse nu au funcționat pe parcursul tuturor lunilor de desfășurare a operațiunii speciale militare, dar Ucraina tot nu a renunțat la punerea lor în practică.

Al treilea auditoriu – occidental. Nu trebuie uitat că și acolo sunt așteptate de la Kiev vești, asigurări, planuri. Pentru că situația economică nu evoluează deloc după scenariul Occidentului, scris de ei încă din iarna trecută. Iar astăzi, populația lui are nevoie de asigurări că sacrificiile economice și nu numai nu au fost zadarnice din partea țărilor care ajută Ucraina. Este o muncă după o metodologie”, a concluzionat Bobkov.

Sursa Read More

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.