Încă un proiectil neexplodat, găsit pe un teren din județul Giurgiu, la Mihăilești!

Încă un proiectil neexplodat, găsit pe un teren din județul Giurgiu, la Mihăilești!

Încă un proiectil neexplodat a fost găsit astăzi, în județul Giurgiu în timp ce desfășura lucrări agricole pe un teren din localitatea Mihăilești. 

Un bărbat după ce a observat un obiect ce părea a fi un proiectil, a anunțat imediat Poliția  orașului.  Un echipaj s-a deplasat la fața locului și a constatat faptul că cele sesizate de cetățean se confirmă. Aceștia au solicitat la rândul lor,  sprijinul pirotehnicienilor din cadrul ISU Giurgiu. Până la sosirea acestora, polițiștii au asigurat zona, astfel încât nicio persoană să nu se apropie de muniție.

În urma verificărilor efectuate, pirotehnicienii au stabilit că este vorba despre un proiectil exploziv de calibrul 120 mm. Acesta a fost ridicat și transportat în siguranţă, urmând să fie distrus în poligonul de specialitate.

(Jurnal)

Încă un proiectil neexplodat a fost găsit astăzi, în județul Giurgiu în timp ce desfășura lucrări agricole pe un teren din localitatea Mihăilești.  Un bărbat după ce a observat un obiect ce părea a fi un proiectil, a anunțat imediat Poliția  orașului.  Un echipaj s-a deplasat la fața locului și a constatat faptul că cele […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/inca-un-proiectil-neexplodat-gasit-pe-un-teren-din-judetul-giurgiu-la-mihailesti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=inca-un-proiectil-neexplodat-gasit-pe-un-teren-din-judetul-giurgiu-la-mihailesti
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 martie 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.