Într-un județ condus de PNL, Zona Liberă Giurgiu va avea un director de la PRO România

Într-un județ condus de PNL, Zona Liberă Giurgiu va avea un director de la PRO România

De la 1 august, Zona Liberă Giurgiu va avea un nou director.

8 luni…atât au trecut de când la conducerea Zonei Libere Giurgiu a fost numit liberalul Mihai Matei, cel care a preluat atribuțiile de director general după mandatul lui Liviu Cartojan.

Au fost 8 luni grele, mai ales că instituția acumulase datorii de miliarde, însă, cu mari eforturi, Zona Liberă a ajuns pe linia de plutire. O mare parte din datorii au fost achitate, iar investițiile aduc profit. De exemplu, Complexul ”Stejarul” de la Bălănoaia, unde Zona Liberă a investit 1,5 miliarde, a depășit investiția în acest an, ceea ce înseamnă că, grație unei bune administrări, se îregistrează profit.

În ciuda tuturor acestor rezultate, aproape pe nepusă masă, Zona Liberă va avea de la 1 august un nou director...George PĂLĂLĂU…consilier local, de pe lista PRO România, un apropiat al fostului primar Nicolae Barbu și se pare cu un vot foarte important, la momentul potrivit, în Consiliul Local Giurgiu.

Practic, într-un județ condus de PNL (municipiu și Consiliul Județean), Zona Liberă va fi condusă de un out-sider, răsplătit pentru merite deosebite în Consiliul Local. Deci, nu au mai contat cei 25 de ani ai lui Mihai Matei, în PNL , experiența acestuia și rezultatele, ci alte criterii pe care le vom dezvălui la momentul potrivit.

Nu spunem că Pălălău nu ar fi un bun administrator, a fost director al GSL, are afaceri…deci nu poate fi acuzat de habarnism, spunem doar că sunt voci în PNL care au amuțit în urma deciziei politice de a-l numi pe Pălălău în fruntea ZLG.

Cât despre Mihai Matei, acesta își va relua funcția de director general adjunct, un mandat pe care îl are până în 2025.

În ce privește mandatul lui George Pălălău, este de 5 luni, timp în care trebuie să confirme prin rezultate noua funcție, asta dacă nu e cumva vreo strategie, ca la fiecare 5-8 luni, Zona Liberă Giurgiu să aibă director nou.

De la 1 august, Zona Liberă Giurgiu va avea un nou director. 8 luni…atât au trecut de când la conducerea Zonei Libere Giurgiu a fost numit liberalul Mihai Matei, cel…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/intr-un-judet-condus-de-pnl-zona-libera-giurgiu-va-avea-un-director-de-la-pro-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 31 iulie 2023 16:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.