ISU Giurgiu angajează din surse exterene un ofiţer Comunicaţii

ISU Giurgiu angajează din surse exterene un ofiţer Comunicaţii

Căutăm un coleg sau o colegă pentru Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației!

Postul este de ofițer specialist II în domeniul comunicațiilor, iar persoanele interesate se pot înscrie până la data de 17 iulie a.c., la ora 14.00.

Pentru detalii accesati:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2788

Cererea de înscriere și dosarul de recrutare, în volum complet, se transmit la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, până la data menționată mai sus.

Informații despre condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat pot fi obținute de pe portalul “HUB de servicii și informații la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”.

La accesarea https://hub.mai.gov.ro trebuie:

aleasă sectiunea “Cariera MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcţii vacante;

selectat județul Giurgiu, statutul profesional “cadru militar” și Arma “Situații de Urgență”;

consultaţi anunțul publicat, de unde se pot afla toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150.

ISU Giurgiu

Căutăm un coleg sau o colegă pentru Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației! Postul este de ofițer specialist II în domeniul comunicațiilor, iar persoanele interesate se pot înscrie până la data de 17 iulie a.c., la ora 14.00. Pentru detalii accesati: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2788 Cererea de înscriere și dosarul de recrutare, în volum complet, se transmit la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, până la data menționată mai sus. Informații despre condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat pot fi obținute de pe portalul “HUB de servicii și informații la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”. La accesarea https://hub.mai.gov.ro trebuie: aleasă sectiunea “Cariera MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcţii vacante; selectat județul Giurgiu, statutul profesional “cadru militar” și Arma “Situații de Urgență”; consultaţi anunțul publicat, de unde se pot afla toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs. Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150. ISU Giurgiu


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/isu-giurgiu-angajeaza-din-surse-exterene-un-ofiter-comunicatii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 7 iulie 2024 10:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.